De mogelijkheden

Cabine in slechte of verwaarloosde staat?

Geen probleem voor Lablans service & onderhoud. Onze specialisten zijn in staat om deze cabines geheel te reinigen en in goede staat terug te brengen met moderne apparatuur en kennis van zaken.
Dit geldt niet alleen voor de wanden en vloeren, maar ook voor lampen, kanaalwerk, etc. Voor een zogenaamde nul-beurt, komen wij graag bij u kijken, om zodoende vrijblijvend een offerte uit te brengen.

Topconditie

Als de cabine weer in topconditie is, is het zaak deze ook in topconditie te houden. Lablans service & onderhoud kan dat voor u als geen ander. Met een strakke regelmaat en indien gewenst een grote flexabiliteit worden er nadat de mate van vervuiling duidelijk in kaart is gebracht, de reinigings/ beschermingsbeurten regelmatig uitgevoerd en zal uw cabine altijd optimaal kunnen blijven functioneren. Daarnaast kan dit voor u kostenbesparend zijn en kan uw personeel zich bezighouden met andere werkzaamheden.

Aanverwante zaken
Naast het reinigen en beschermen van uw duurzame spuitcabine, kan Lablans service & onderhoud het totale filtermanagement van u overnemen. Dit houdt in dat Lablans service & onderhoud er zorg voor draagt dat er altijd voldoende, maar zeker niet te veel, filters bij u op voorraad liggen en dat de filters op tijd, zeker niet te vroeg of te laat, uitgewisseld worden. Ook het inplakken van de vloer in de mengruimte, met een prima aluminiumkarton, doen wij indien gewenst, graag bij u. Het spreekt vanzelf dat alle benodigde materialen door Labans service & onderhoud geleverd kunnen worden. U ziet het, met Lablans service & onderhoud is veel mogelijk.

Lablans service & onderhoud,
voor deskundige en probleemloze
reiniging/ bescherming van uw kostbare cabine,
een hele zorg minder!!


Vragen, interesse of offerte?
Bel of E-mail
Lablans service & onderhoud
Tel. 0031 653404061
info@lablans.com